.
Η Πληροφορική
στις επιχειρήσεις
με Ανοιχτό Λογισμικό

Σχεδιασμός

Design

Υλοποίηση

Implementation

Υποστήριξη

Support

Ξέρετε ότι ...

με τις ψηφιακές κάμερες και το ψηφιακό βίντεο, η αναζήτηση στα αποθηκευμένα video είναι απλά θέμα δευτερολέπτων;

Η iopen κατασκευάζει ιστοσελίδες και τις φιλοξενεί σε δικούς της server, χρησιμοποιώντας μόνο ανοιχτό λογισμικό (Apache, php, mysql, debian, ispconfig κ.α.)

Η iopen χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux για την κατασκευή διακομιστών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης με αξιοπιστία και ασφάλεια .

Υλοποιήστε το δίκτυο σας με ανοιχτό λογισμικό και κερδίστε σε αξία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα

Με την δικτυακή επιτήρηση χώρου (IP Surveillance) μπορείτε να βλέπετε τις κάμερες από το Internet, το κινητό, ασύρματα, ενσύρματα και γενικότερα όπου υπάρχει δίκτυο

Χρησιμοποιήστε δικτυακή τηλεφωνία με GNU/Linux PBX και συνδεθείτε με οποιαδήποτε τεχνολογία τηλεφωνίας υπάρχει (voip, ISDN, PSTN κτλ)

Συμβόλαια

news22Παρέχουμε συμβόλαια συμβουλευτικής, υλοποίησης, διαχείρισης και υποστήριξης για την επιχείρησή σας, ώστε να είναι βέβαιο ότι τα συστήματά σας θα λειτουργούν πάντα χωρίς προβλήματα (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα).

Μπορείτε να μας αναθέσετε πλήρως το τμήμα πληροφορικής (μηχανοργάνωσης) της επιχείρησής σας και εσείς να εποπτεύετε την καλή λειτουργία του, χρησιμοποιώντας με ευκολία τις υπηρεσίες που υλοποιούμε για σας.

Το κόστος είναι αρκετά μικρότερο από το κόστος υπαλλήλων, ειδικών για την συγκεκριμένη εργασία, όπως επίσης, η ποιότητα των υπηρεσιών είναι εμφανώς ποιοτικότερη από τον τεχνικό που θα καλέσετε κάποια στιγμή και δεν θα γνωρίζει την επιχείρησή σας. Πιο απλά:

"Αποκτήστε υπάλληλο για το τμήμα πληροφορικής, χωρίς να πληρώνετε υπάλληλο"

Με τα συμβόλαιά μας εξασφαλίζετε τεχνικούς, οι οποίοι γνωρίζουν την επιχείρησή σας, τις ιδιαιτερότητές της, τις αδυναμίες της και φροντίζουν για εσάς, πριν ακόμη εμφανιστούν τυχόν προβλήματα. Σε ατυχή περίπτωση προβλήματος, η επέμβαση της iopen είναι άμεση.


Επεξήγηση συμβολαίων
Συμβουλευτικής: Μπορείτε να έχετε μόνιμα ένα σύμβουλο, σε θέματα πληροφορικής και μηχανοργάνωσης στην επιχείρησή σας, χωρίς το κόστος ενός νέου υπαλλήλου.
Υλοποίησης: Μπορούμε να κάνουμε έργα για σας, με το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μας πληρώσετε για όλο το έργο, αλλά μόνο για το χρόνο που θα προσυμφωνηθεί.
Διαχείρισης: Μπορούμε να διαχειριστούμε τα ήδη υπάρχοντα συστήματά σας ή αυτά που θα υλοποιήσουμε εμείς για σας.
Υποστήριξης: Η εταιρία μας υποστήριζει πλήρως όλα τα έργα που έχει υλοποιήσει.

Free Software News

http://iopen.gr
Informatics for Business with Open Source Software

Υπηρεσίες
Ανοικτού Λογισμικού
Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα

mail.png

Πύργου 20, Τρίκαλα
τηλ 2431100782

Κατασκευή http://iopen.gr
Προτιμήστε Firefox