.
Η Πληροφορική
στις επιχειρήσεις
με Ανοιχτό Λογισμικό

Σχεδιασμός

Design

Υλοποίηση

Implementation

Υποστήριξη

Support

Ξέρετε ότι ...

μπορείτε να ρυθμίσετε τα δικτυακά τηλεφωνικά κέντρα  και τα δικτυακά τηλέφωνα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου;

Με την δικτυακή επιτήρηση χώρου (IP Surveillance) μπορείτε να βλέπετε τις κάμερες από το Internet, το κινητό, ασύρματα, ενσύρματα και γενικότερα όπου υπάρχει δίκτυο

Η iopen χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux για την κατασκευή διακομιστών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης με αξιοπιστία και ασφάλεια .

Η iopen κατασκευάζει ιστοσελίδες και τις φιλοξενεί σε δικούς της server, χρησιμοποιώντας μόνο ανοιχτό λογισμικό (Apache, php, mysql, debian, ispconfig κ.α.)

Υλοποιήστε το δίκτυο σας με ανοιχτό λογισμικό και κερδίστε σε αξία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα

Χρησιμοποιήστε δικτυακή τηλεφωνία με GNU/Linux PBX και συνδεθείτε με οποιαδήποτε τεχνολογία τηλεφωνίας υπάρχει (voip, ISDN, PSTN κτλ)

Δικτυακή Επιτήρηση (Δικτυακός Έλεγχος) Χώρου

Με απλά λόγια:
Ο όρος 'Δικτυακή Επιτήρηση Χώρου (IP Survellance)' (συναντάται και ως "Δικτυακή Παρακολούθηση" ή "Δικτυακός Έλεγχος") αναφέρεται στην χρήση ενός δικτύου δεδομένων (εταιρικό δίκτυο) για την μεταφορά εικόνας και ήχου, από κατάλληλες κάμερες που μπορούν να συνδεθούν σε αυτό. Οι κάμερες είναι προσβάσιμες και μπορούν να ρυθμιστούν από το Internet ή τοπικά (από οποιονδήποτε υπολογιστή του τοπικού δικτύου).

Αναλυτικά:
Η iopen μπορεί να μελετήσει και να εγκαταστήσει στην επιχείρησή σας, ένα πλήρες σύστημα με δικτυακές κάμερες.

vivosucces

Οι δικτυακές κάμερες χρησιμοποιούν το δίκτυο της επιχείρησης σας για την μετάδοση της εικόνας και του ήχου. Αυτό σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει αναστάτωση στους χώρους εργασίας για την εγκατάσταση νέων καλωδίων. Στην χειρότερη περίπτωση, στην οποία δεν υπάρχει καλωδίωση δικτύου και δεν θέλετε να τοποθετηθεί νέα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ασύρματες κάμερες.

Πλεονεκτήματα
Τα πλεονεκτήματα έχουν άμεση σχέση με την χρήση IP δίκτυου, ως το δίκτυο μεταφοράς της υπηρεσίας:

 • Ήχος 2 δρόμων (μπορείτε να ακούσετε και να μιλήσετε  σε αυτούς που φαίνονται στην κάθε κάμερα).
 • Μείωση κόστους στην περίπτωση που έχετε ήδη ένα δίκτυο δεδομένων.
 • Ενσωμάτωση με τυχόν υπάρχον IP τηλεφωνικό κέντρο.
 • Μπορείτε να δείτε τις κάμερες από οποιονδήποτε Η/Υ του δικτύου ή του κόσμου (μέσω Internet).
 • Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο αποθηκευμένο video, βάση γεγονότων (κίνηση, θερμική ανίχνευση κτλ)
 • Δεν απαιτείται ειδικός χώρος για την τοποθέτηση μεγάλων και ακριβών μηχανημάτων, τα οποία θα καταγράφουν το video. Ένας οποιοσδήποτε υπολογιστής, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, είναι αρκετός.
 • Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε συγκεκριμένες ροές video που μπορεί να στείλει η κάθε κάμερα. Έτσι μπορείτε να βλέπετε την μικρή ροή, όταν βλέπετε τις κάμερες από το Internet ή την μεγάλη, όταν τις βλέπετε τοπικά.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καλώδιο δικτύου, αφού στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμοι μετατροπείς από/ σε κάθε είδος καλωδίου.
 • Τα ασύρματα δίκτυα επιτρέπουν την τοποθέτηση IP καμερών, σχεδόν παντού.
 • Οι megapixel κάμερες προσφέρουν σαφέστατα περισσότερη λεπτομέρεια στην είκονα, από τα κλασσικά αναλογικά πρότυπα.
 • Η κάθε κάμερα είναι ουσιαστικά ένας μικρός υπολογιστής, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ενημέρωση στο λογισμικό της, να χρησιμοποιήσετε κωδικούς πρόσβασης, να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφιση κατά την μεταφορά των δεδομένων κτλ.
 • Τέλος, σημαντικές είναι και οι εφαρμογές της αναγνώρισης κίνησης, της αποστολής e-mail, ανάλογα με τα γεγονότα που έχουν συμβεί, της κατ' επιλογή νυχτερινής όρασης κτλ.

Free Software News

http://iopen.gr
Informatics for Business with Open Source Software

Υπηρεσίες
Ανοικτού Λογισμικού
Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα

mail.png

Πύργου 20, Τρίκαλα
τηλ 2431100782

Κατασκευή http://iopen.gr
Προτιμήστε Firefox