.
Η Πληροφορική
στις επιχειρήσεις
με Ανοιχτό Λογισμικό

Σχεδιασμός

Design

Υλοποίηση

Implementation

Υποστήριξη

Support

Ξέρετε ότι ...

χρησιμοποιώντας ασύρματα δίκτυα, οι δικτυακές κάμερες και η δικτυακή τηλεφωνία είναι προσβάσιμες ακόμη και σε μέρη που δεν φτάνουν καλώδια;

Με την δικτυακή επιτήρηση χώρου (IP Surveillance) μπορείτε να βλέπετε τις κάμερες από το Internet, το κινητό, ασύρματα, ενσύρματα και γενικότερα όπου υπάρχει δίκτυο

Η iopen χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux για την κατασκευή διακομιστών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης με αξιοπιστία και ασφάλεια .

Χρησιμοποιήστε δικτυακή τηλεφωνία με GNU/Linux PBX και συνδεθείτε με οποιαδήποτε τεχνολογία τηλεφωνίας υπάρχει (voip, ISDN, PSTN κτλ)

Η iopen κατασκευάζει ιστοσελίδες και τις φιλοξενεί σε δικούς της server, χρησιμοποιώντας μόνο ανοιχτό λογισμικό (Apache, php, mysql, debian, ispconfig κ.α.)

Υλοποιήστε το δίκτυο σας με ανοιχτό λογισμικό και κερδίστε σε αξία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα

Δικτύωση Γραφείων και Αποθηκών ΕΑΣ Καλαμπάκας

ΕΑΣ Καλαμπάκας

Στα τέλη της άνοιξης του 2013, ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του δικτύου ευρείας περιοχής της ΕΑΣ (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Καλαμπάκας. Το δίκτυο συνδέει αποθήκες και γραφεία που βρίσκονται στην Καλαμπάκα, την Σαρακίνα και την Βασιλική Τρικάλων. Η υλοποίηση περιλαμβάνει ασύρματους κόμβους μεγάλης εμβέλειας (7 Χλμ και 5 Χλμ) και ενσύρματη επικοινωνία για κοντινούς κόμβους.

Free Software News

http://iopen.gr
Informatics for Business with Open Source Software

Υπηρεσίες
Ανοικτού Λογισμικού
Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα

mail.png

Πύργου 20, Τρίκαλα
τηλ 2431100782

Κατασκευή http://iopen.gr
Προτιμήστε Firefox