.
Η Πληροφορική
στις επιχειρήσεις
με Ανοιχτό Λογισμικό

Σχεδιασμός

Design

Υλοποίηση

Implementation

Υποστήριξη

Support

Ξέρετε ότι ...

μπορείτε να συνδέσετε σε ένα δικτυακό τηλεφωνικό κέντρο  και άλλα  τηλεφωνικά κέντρα ή συσκευές που υπάρχουν σε άλλα σημεία της πόλης, της χώρας ή του κόσμου

Χρησιμοποιήστε δικτυακή τηλεφωνία με GNU/Linux PBX και συνδεθείτε με οποιαδήποτε τεχνολογία τηλεφωνίας υπάρχει (voip, ISDN, PSTN κτλ)

Η iopen χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux για την κατασκευή διακομιστών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης με αξιοπιστία και ασφάλεια .

Με την δικτυακή επιτήρηση χώρου (IP Surveillance) μπορείτε να βλέπετε τις κάμερες από το Internet, το κινητό, ασύρματα, ενσύρματα και γενικότερα όπου υπάρχει δίκτυο

Υλοποιήστε το δίκτυο σας με ανοιχτό λογισμικό και κερδίστε σε αξία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα

Η iopen κατασκευάζει ιστοσελίδες και τις φιλοξενεί σε δικούς της server, χρησιμοποιώντας μόνο ανοιχτό λογισμικό (Apache, php, mysql, debian, ispconfig κ.α.)

Έπιπλα Μπράτσος

http://www.bratsos.gr

Έπιπλα Μπράτσος

 

Έπιπλα και διακόσμηση για το σπίτι, το γραφείο και κάθε επαγγελματικό χώρο. Σαλόνια και τραπεζαρίες με γούστο και φινέτσα, τραπέζια σαλονιού μοντέρνα και κλασικά, κρεβατοκάμαρες με άποψη, κουζίνες και ντουλάπες με λειτουργικότητα.
Η iopen ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την φιλοξενία της νέας ιστοσελίδας της επιχείρησης. Η ιστοσελίδα είναι δυναμική, πολυγλωσσική, με ιδιαίτερα εύκολη αναρτηση περιεχομένου και περιεχόμενο για όλους ή μόνο για συνεργάτες (B2B)

Free Software News

http://iopen.gr
Informatics for Business with Open Source Software

Υπηρεσίες
Ανοικτού Λογισμικού
Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα

mail.png

Πύργου 20, Τρίκαλα
τηλ 2431100782

Κατασκευή http://iopen.gr
Προτιμήστε Firefox